EERSTE HULP BIJ HOUTAANTASTERS

Wie zijn wij?

De Houtworm Centrale is een bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met het bestrijden van houtborende insecten. Ten opzichte van andere ongedierte bestrijdingsbedrijven die verschillende ongedierte bestrijden hebben wij ons juist kunnen specialiseren in bestrijding van houtborende insecten.

Alle medewerkers binnen ons bedrijf zijn opgeleid in het herkennen van houtworm- en boktorschade en weten hiervoor een op maat gemaakt behandelplan te maken.

De medewerkers aan de telefoon hebben jarenlange praktijkervaring met het bestrijden van houtworm, hierdoor heeft u als klant meteen bij het eerste contact een expert aan de lijn die u te woord staat.

Onze inspecteurs en bestrijders wonen verspreid over heel Nederland. Ze hebben vanuit de Houtworm Centrale een bedrijfswagen tot hun beschikking met daarin alle gereedschappen en bestrijdingsmiddelen om alle werkzaamheden uit te voeren bij onze klanten. Op deze manier kunnen we in bijna heel Nederland snel ter plaatse zijn zonder daarvoor hoge reiskosten te maken.

Voor het begassen van meubels met houtworm beschikken wij over een eigen zeecontainer om meubels in te begassen. Wij hebben de mogelijkheid om de meubels bij u op te komen halen en kunnen deze na de begassing weer bij u laten bezorgen.

Wilt u weten wat klanten over ons schrijven, kijk dan op een van de onderstaande reviewsites: