085 130 4747

Eerste hulp bij houtaantasters

Veelgestelde Vragen

De larve van een huisboktor kunnen een knarsent en knagend geluid maken wat zonder geluidsversterking goed waarneembaar is. Dit geluid is te horen wanneer de larve zich een weg door het hout heen knagen en is vooral te horen op warme zomerse dagen. In goed verwarmde ruimtes kann dit ook in de winter te horen zijn, in die onverwarmde ruimtes houden de boktor larve zich stil omdat ze dan niet tot nauwelijks van het hout eten. U kunt ons via Whatsapp een geluidsfragment sturen als u twijfelt of u te maken heeft met een boktor.

Je kunt de houtworm proberen te bestrijden met huis, tuin en keukenmiddelen. Hiermee gaan bijna nooit alle houtwormen dood. Ook blijven er in veel gevallen eitjes over, die later uitkomen, waardoor het probleem later weer opspeelt met als risico dat de hout constructie van het pand verzwakt raakt. Voor meer informatie kijk op onze pagina over zelf houtworm bestrijden

Wij bestrijden in heel Nederland, met uitzondering van Zeeland, Friesland, Groningen en de Waddeneilanden.

We hebben inspecteurs en bestrijders beschikbaar in verschillende provincies, hierdoor kunnen we vaak binnen enkele dagen een afspraak inplannen, soms zelfs dezelfde dag nog.

Bij het eerste bezoek inspecteren wij de woning en maken een analyse van de houtworm plaag. Zo weet jij wat er aan de hand is en hoe het opgelost kan worden. Deze analyse is gratis en vrijblijvend. Tenslotte maken wij een scherpe offerte voor de bestrijding. Wij kunnen alle bestrijdingsmethoden toepassen. Omdat wij landelijk werken kopen wij de bestrijdingsmiddelen grootschalig in, hierdoor zijn wij in de meeste gevallen de goedkoopste houtworm bestrijder van Nederland.

Waar andere alleen de gevolgen aanpakken, richten wij ons op de oorzaken. Wij werken technisch gezien met de beste apparatuur en de hoogste kwaliteit bestrijdingsmiddelen.
Voor meer informatie kijk op onze pagina over bestrijdingstechniek

Jazeker. Onze bestrijdingstechnieken werken uitstekend in woningen. Voor een gemiddelde zolderverdieping van een woning rekenen wij € 477,95. Dit is inclusief voorrijkosten en materialen.

Absoluut. Vele horecazaken, landbouwbedrijven, kerken, scholen en ziekenhuizen behoren tot onze klanten. Kijk voor onze zakelijke prijzen op onze pagina met prijzen voor bedrijven

Wij bestrijden alleen houtaantasters. Naast de houtworm zijn dit: de boktor, de klopkever, de gewone houtwormkever, de grote houtwormkever, de spinthoutkever en de bonte knaagkever.