Eerste hulp bij houtaantasters

Dit is wat klanten van ons vinden!

9

Prima service en vriendelijke man.

De houtworm bestrijding is op een professionele en nette manier gedaan. De houtwormbestrijder was een vriendelijke man die zijn vak goed verstond. Kortom, prima werk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goosen - oktober 27, 2021
10

Snel, vriendelijk en professioneel

Bij het ontdekken van gaatjes en boormeel onder onze houten vloer zat de schrik er goed in, dus direct gebeld. De mensen van Houtworm Centrale stonden me telefonisch vriendelijk te woord met heldere uitleg. Op basis van foto's hebben we een strakke offerte gekregen, en een afspraak nog geen 5 dagen later. De bestrijder heeft zonder mopperen onze krappe en moeilijk toegankelijke kruipruimte behandeld en geeft een garantie af van 10 jaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - oktober 25, 2021
10

KLANTVRIENDELIJK CONFORT PRIJS AFGEHANDELD

KLANTVRIENDELIJK GOEDE UITLEG VAN DE TE UITVOEREN WERKZAAMHEDEN.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - oktober 21, 2021
10

Top Service, snel en klant & prijsvriendelijk

Vanaf het eerste contact met Houtworm centrale, niets dan een hoge mate van klantvriendelijk en snel anticiperen op mijn situatie. Na het aanleveren van wat foto's en de oppervlakte van het te vermoedelijk behandelen gedeelte, werd er snel een offerte afgeleverd. Aangezien ik een aantal bedrijven had benaderd, was de prijs wel erg verassend te noemen in combinatie met de wijze waarop ik te woord werd gestaan. De specialist die bij mij vandaag (donderdag 14-11-2021) langs kwam, bevestigde alleen maar mijn vermoeden, dat dit bedrijf gewoon de woorden professioneel, klant & prijsvriendelijk, hoog in het vaandel hebben staan. Niets anders dan lof voor de wijze waarop e.e.a is afgehandeld en ook nog een certificaat gekregen voor 10 jaar garantie. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen en van mij krijgen zij een DIKKE 10!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoevelaken - oktober 14, 2021
10

Zeer goede service

Zeer goede service en goede communicatie. De zolder laten behandelen en heb hiervan amper hinder ondervonden. En erg punctueel! Ik zou hen zeker aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - oktober 13, 2021
267 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10