Eerste hulp bij houtaantasters

Dit is wat klanten van ons vinden!

2

Komt de afgegeven garantie van 10 jaar niet na.

De mensen van de Houtwormcentrale geven niet thuis als er aanspraak word gemaakt op de garantie met certificaat 10 jaar dat er geen constructieve schade was geconstateerd.. De houtworm is bij ons helaas niet weg na controle na 9 maanden met als gevolg binnen een jaar na behandeling wel al constructieve schade. Nu al opgelopen tot 3000,00 euro schade. Herhaaldelijk verzocht een nieuwe behandeling te geven met vele telefoontjes en meerdere mails en 2x een aangetekende brief verstuurd. Reageren nergens op. Met basis van onze ervaring moet je met dit bedrijf geen zaken doen!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Capelle aan den IJssel - november 13, 2022
10

Snel, netjes, flexibel en vriendelijk!

Zeer vriendelijke en attente gast. Werkte snel en netjes. Deed gelukkig niet moeilijk over rotzooi in de kruipruimte (Mijn voorbereiding liet te wensen over). Dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk aan de Amstel - oktober 21, 2022
10

Zeer goede ervaring.

Houtworm laten behandelen op zolder. Goede communicatie met het bedrijf. Duidelijke offerte en er kon snel tot behandeling worden overgegaan. Behandeling uitgevoerd door een uiterste vriendelijke en meedenkende medewerker. Heeft kennis van zaken. Ik beveel het bedrijf zeker aan !!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk. - oktober 13, 2022
10

Goede service en snel

Gewoon Top !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - september 9, 2022
296 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10