Houtworm Bestrijding Utrecht?

Bel de Houtworm Centrale

Eerste Hulp bij Houtaantasters

bestrijder
9

Prima service en vriendelijke man.

De houtworm bestrijding is op een professionele en nette manier gedaan. De houtwormbestrijder was een vriendelijke man die zijn vak goed verstond. Kortom, prima werk
- Goosen
267 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Houtworm bestrijding Utrecht

Houtworm overlast en op zoek naar houtworm bestrijding in Utrecht? De professionele bestrijders van de Houtworm Centrale helpen je snel af van de houtwormplaag. Stap 1. Maak een afspraak voor de gratis inspectie. Stap 2. Hierna komen wij langs voor een grondige analyse en maken een vrijblijvend bestrijdingsplan. Stap 3. Als je wilt staat onze gecertificeerde bestrijder klaar om te starten met de houtwormbestrijding.

Bel me terug

Eerste hulp bij houtaantasters

Waarom de Houtworm Centrale

SNEL

Bel voor 12.00 uur en wij komen nog dezelfde dag aan huis. Zo is de Houtworm Centrale de snelste bestrijder van Nederland.

GOEDKOOP

Profiteer van de gratis inspectie. Bovendien beginnen wij, als jij wilt, meteen met bestrijden. De Houtworm Centrale is de goedkoopste houtworm bestrijder van Nederland.

10 JAAR GARANTIE

Met onze eigen gepatenteerde bestrijdingsmethode blijft jouw woning gegarandeerd 10 jaar houtwormvrij.

ZONDER VOORRIJKOSTEN

De Houtworm Centrale werkt door heel Nederland. Bovendien komen wij langs zonder voorrijkosten.

Maak een afspraak!

Eerste hulp bij houtaantasters

Houtworm Utrecht en omstreken

Kleine ronde gaatjes in het hout? Boormeel en zaagsel op de grond? Waarschijnlijk komt dit door houtwormkevers en houtwormlarven. Dit ongedierte leeft in kurkdroog hout en houdt niet van levend en vochtig hout zoals dat van levende bomen. Om die reden is houtworm vaak in meubelen, huizen en daken te vinden. De schade die de gewone houtwormkever aan het hout aanricht is enorm. Zaak is om snel in te grijpen voordat het hout omvalt, instort, of uiteenvalt. Bovendien leggen de vrouwtjes 20 tot 40 eitjes waaruit knagende larven ontstaan. Hierdoor breidt de houtworm overlast zich snel uit. Met een professionele behandelmethode voorkom je verdere schade en ben je snel van de houtworm af. Wij bestrijden o.a. in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Bilt, Leidsche Rijn, Harmelen, Vianen, Ijsselstein, Bilthoven, Soest, Soesterberg e.o.

Eerste hulp bij houtaantasters

Prijs houtworm bestrijding Utrecht