Houtworm Bestrijding Rotterdam?

Bel de Houtworm Centrale

Eerste Hulp bij Houtaantasters

bestrijder
9

Prima service en vriendelijke man.

De houtworm bestrijding is op een professionele en nette manier gedaan. De houtwormbestrijder was een vriendelijke man die zijn vak goed verstond. Kortom, prima werk
- Goosen
267 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Houtworm bestrijding Rotterdam

Professionele houtworm bestrijding in Rotterdam? Maak nu een afspraak voor een gratis inspectie. Jouw woning wordt grondig onderzocht door een van onze specialisten. Je krijgt meteen helder advies en een vrijblijvend bestrijdingsplan. Direct actie? Als je wilt kan de houtwormbestrijding vandaag nog beginnen.

Bel me terug

Eerste hulp bij houtaantasters

Waarom de Houtworm Centrale

SNEL

Bel voor 12.00 uur en wij komen nog dezelfde dag aan huis. Zo is de Houtworm Centrale de snelste bestrijder van Nederland.

GOEDKOOP

Profiteer van de gratis inspectie. Bovendien beginnen wij, als jij wilt, meteen met bestrijden. De Houtworm Centrale is de goedkoopste houtworm bestrijder van Nederland.

10 JAAR GARANTIE

Met onze eigen gepatenteerde bestrijdingsmethode blijft jouw woning gegarandeerd 10 jaar houtwormvrij.

ZONDER VOORRIJKOSTEN

De Houtworm Centrale werkt door heel Nederland. Bovendien komen wij langs zonder voorrijkosten.

Maak een afspraak!

Eerste hulp bij houtaantasters

Werkwijze houtwormbestrijding Rotterdam

Veel mensen proberen zelf de houtworm te bestrijden. Dit is vaak geen goed idee. De larven van de houtwormkever zijn hardnekkig en vreten en nestelen zich diep in het hout. Het gevolg is enorme schade aan de vloeren, balken en antieke meubelen in huis. Professionele bestrijding biedt oplossing. De houtworm is alleen te doden met professionele insecticide. Onze gecertificeerde bestrijders injecteren het bestrijdingsmiddel diep in het hout. Op deze manier worden alle larven goed bereikt en blijft er geen ongedierte achter. Bel nu, voorkom verdere schade en ben snel van de houtworm af. Wij bestrijden o.a. in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel, Zwijndrecht en Dordrecht.

Eerste hulp bij houtaantasters

Prijs houtworm bestrijding Rotterdam