Houtworm Bestrijding Amsterdam?

Bel de Houtworm Centrale

Eerste Hulp bij Houtaantasters

bestrijder
9

Prima service en vriendelijke man.

De houtworm bestrijding is op een professionele en nette manier gedaan. De houtwormbestrijder was een vriendelijke man die zijn vak goed verstond. Kortom, prima werk
- Goosen
267 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Houtworm bestrijding Amsterdam

Last van houtworm? Wij zijn de specialist van houtworm bestrijding in Amsterdam e.o. Voorkom verdere schade en bel nu voor een gratis inspectie. Wij komen langs voor een analyse en vrijblijvend bestrijdingsplan. Zo is de overlast in kaart gebracht. Wil je dat we overgaan tot actie dan staat onze bestrijder klaar om meteen met de houtworm bestrijding te beginnen.

Bel me terug

Eerste hulp bij houtaantasters

Waarom de Houtworm Centrale

SNEL

Bel voor 12.00 uur en wij komen nog dezelfde dag aan huis. Zo is de Houtworm Centrale de snelste bestrijder van Nederland.

GOEDKOOP

Profiteer van de gratis inspectie. Bovendien beginnen wij, als jij wilt, meteen met bestrijden. De Houtworm Centrale is de goedkoopste houtworm bestrijder van Nederland.

10 JAAR GARANTIE

Met onze eigen gepatenteerde bestrijdingsmethode blijft jouw woning gegarandeerd 10 jaar houtwormvrij.

ZONDER VOORRIJKOSTEN

De Houtworm Centrale werkt door heel Nederland. Bovendien komen wij langs zonder voorrijkosten.

Maak een afspraak!

Eerste hulp bij houtaantasters

Gecertificeerde houtworm bestrijder

Houtworm is de verzamelnaam voor diverse in hout levende insectenlarven. Vooral de larve van de gewone houtwormkever komt erg veel voor. Houtworm veroorzaakt veel schade en is daarom een van de meest vervelende en hardnekkige soorten ongedierte in huis. De keverlarven boren gangen in het hout en ondertussen raken houtconstructies, vloeren, meubels en andere houten voorwerpen beschadigd. Er ontstaan gangen en gaten en op den duur kan het hout instorten, omvallen of uiteenvallen. Neem geen risico en bel de Houtworm Centrale. Een professionele behandelmethode voorkomt verdere schade. Onze gecertificeerde bestrijders lossen de houtworm overlast voorgoed op. Bovendien krijgt iedere bestrijding een certificaat en 10 jaar garantie. Wij bestrijden o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Zwanenburg, Landsmeer, Broek in Waterland, Diemen, Duivendrecht, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en omstreken.

Eerste hulp bij houtaantasters

Houtworm bestrijden in Amsterdam

Zelf houtworm bestrijden in Amsterdam? Dit raden wij niet aan. Eerst en vooral zijn de bestrijdingsmiddelen die in de winkel te koop zijn niet sterk genoeg. De houtworm nestelt zich diep in het hout. Het gevolg is dat het bestrijdingsmiddel de houtworm en de larven niet bereikt. Wij werken met een gepatenteerde bestrijdingsmethode waarbij we het hout impregneren en/of injecteren. Onze ervaren bestrijders werken met professionele chemicaliën. Hier hebben ze een speciaal certificaat voor. Bovendien dragen ze de juiste beschermende kleding en ademhalingsbescherming. Bij de bestrijding krijg je een certificaat en 10 jaar garantie. Hiermee verzekeren we de kwaliteit en dat houtworm overlast effectief is aangepakt. Bel nu voor een gratis inspectie in Amsterdam e.o.