Eerste hulp bij houtaantasters

Waarom de Houtworm Centrale

SNEL

Meest flexibele houtworm bestrijdingsbedrijf van Nederland. 
Behandelingen kunnen eventueel direct uitgevoerd worden.

TRANSPARANT

Prijzen op de website, zijn de daadwerkelijke prijzen. 
Reken met onze offerte calculator uit wat de bestrijding voor u gaat kosten.

PROFESSIONEEL

Wij werken met een klein team van ervaren specialisten, hoogste kwaliteit bestrijdingsmiddelen en de modernste bestrijdingstechnieken.

10 JAAR GARANTIE

10 jaar garantie op zowel curatieve als preventieve behandelingen.

GEEN VOORRIJKOSTEN

Voor zowel de gratis inspectie als bestrijding brengen we geen voorrijkosten in rekening.

De Houtworm Centrale is het meest flexibele bestrijdingsbedrijf van Nederland. We voeren behandelingen eventueel direct uit. Al onze prijzen zijn transparant, bovendien brengen we geen voorrijkosten in rekening. Op al onze behandelingen zit maar liefst 10 jaar garantie. 

Hieronder leggen we meer uit over de voordelen van de Houtworm Centrale. 

Snel en flexibel

Als houtworm bestrijdingsbedrijf gaan we voor flexibiliteit. Onze klanten zijn hier zeer tevreden over. We denken altijd met de klant mee en brengen een goed advies uit. Tijdens verbouwingswerkzaamheden stemmen we die van ons op verschillende professionals af. Denk hierbij aan de stukadoor, isolatiespecialist of elektricien.   We komen vrijblijvend langs voor een inspectie of brengen ons advies aan de hand van foto’s of filmpjes uit. We streven ernaar om dezelfde dag nog een offerte voor een op maat gemaakt behandelplan uit te brengen. Na akkoord met de offerte plannen we de behandeling binnen een week in. Als de routes het toelaten kan dit in veel gevallen zelfs binnen een of enkele dagen. Kleine gebouwen zoals garages, zolders en kruipruimtes van tussenwoningen kunnen we in veel gevallen op basis van foto’s direct inplannen. De uitvoering vindt binnen 1-2 werkdagen plaats. 

Transparant

Met betrekking tot onze prijzen houden we deze transparant. De standaard prijzen staan op onze homepage vermeld. Bij het uitvoeren van een inspectie meten we het te behandelen hout met een lasermeter op. Aan de hand hiervan brengen we een vrijblijvende offerte uit. Hoe meer m2 wij behandelen, hoe goedkoper de m2 prijs.  

Voor de meest voorkomende gebouwen hanteren we vaste totaalprijzen, terug te vinden op onze website.  

Weet u vooraf hoeveel m2 hout behandeld moet worden? Maak zelf een prijsberekening via onze offertecalculator 

De prijs in de offerte is zonder bijkomende kosten. Zo komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan.  

Professioneel

De Houtworm Centrale bestaat uit een klein en professioneel team. De medewerker(s) die de telefoon beantwoorden hebben ervaring met het inspecteren en het uitvoeren van bestrijdingen, hierdoor kunnen wij u aan de telefoon al meteen van het juiste advies voorzien.  
 
Onze bestrijders hebben een jarenlange ervaring met het bestrijden van houtworm en boktor. Jaarlijks ontvangen ze een bijscholing op het gebied van nieuwe bestrijdingstechnieken en regelgeving omtrent het gebruik van bestrijdingsmiddelen. 
 
We maken gebruik van professionele bestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen we gedurende minimaal 10 jaar houtwormvrij hout. Al onze bestrijdingsmiddelen zijn voorzien van een Nederlands toelatingsnummer en kunnen veilig binnenshuis gebruikt worden. 

Garantie

Door combinatie van een goed bestrijdingsmiddel, professionele apparatuur en ervaren bestrijdingsmedewerkers kunnen wij na behandeling een garantiebewijs afgeven voor het wegblijven van: 

We geven standaard een garantie af voor een periode van 10 jaar. Om voor deze garantie in aanmerking te komen moet het behandelde hout aan drie voorwaarden voldoen: 

  1. Het hout moet aan alle zijdes bereikbaar zijn voor behandeling 
  2. Het hout is vrij van beits, verf, vernis en olie 
  3. Voorafgaand aan de bestrijding is het hout stof- en ragvrij 

Geen voorrijkosten

Voor zowel de gratis inspectie als bestrijding brengen we geen voorrijkosten in rekening. We kunnen dit aanbieden omdat we alle afspraken in een bepaalde regio staffelen. Zo volgen we een logische route met een voor ons minimale reisafstand.  

In een aantal regio’s komen we i.v.m. de beperkte opdrachten niet standaard voor een gratis inspectie langs. Woont u in een van de onderstaande regio’s en heeft u last van houtborende insecten? We maken vrijblijvend een offerte op basis van door u aangeleverde foto’s, video’s of afmetingen.